Followers

Wednesday, 18 September 2013

PANAZZ Kepincangan DAP & Dinasti Lim Bakal Di Londehkan Orang Sendiri !!


Save DAP From The Lies Of Lim's Dynasty !! 

Itulah kata-kata awal oleh seorang ahli DAP dari Johor bernama Peter yang bakal mendedahkan segala kepincangan melibatkan Dinasti Lim dan juga penipuan pemilihan CEC parti DAP baru-baru ini.

Beliau yang kini berada di Indonesia kerana sering menjadi sasaran dan ganguan taiko-taiko yang di pelihara oleh dinasti Lim bakal mendedahkan segala-galanya melalui blog milik beliau DAP Insider.

Antara artikel terawal beliau adalah seperti berikut ..

Nama saya Peter dan saya adalah ahli DAP sebuah cawangan di Johor.Saya menyertai DAP sejak tahun 1998.Saya masuk DAP kerana percaya parti DAP memperjuangkan demokrasi tulen untuk rakyat Malaysia.Walaupun saya seorang yang cerdik dan memilki ijazah tetapi saya pun tertipu dengan DAP.Mereka bukan berjuang untuk rakyat Malaysia tetapi berjuang untuk Dinasti Lim.

Kerana saya terlalu lantang melawan Dinasti Lim terutamanya dalam kes penipuan CEC hidup saya menjadi tidak aman.Saya sering diganggu oleh taiko-taiko yang dipelihara Dinasti Lim.Untuk sementara waktu saya melarikan diri ke Indonesia kerana gangguan taiko Lim.Hidup saya lebih aman disini dan saya akan berjuang daripada jauh untuk memastikan semua rakyat Malaysia tahu kejahatan Dinasti Lim.

Tujuan saya membuka blog ini dalam bahasa melayu untuk menceritakan kepada semua rakyat Malaysia tentang kejahatan Dinasti Lim.Saya tidak mahir menggunakan bahasa melayu.Mujurlah ada seorang rakan berbangsa melayu yang pernah bekerja sebagai pegawai seorang bekas wakil rakyat DAP menolong saya. 

Mulai hari ini saya akan menulis tentang penipuan pemilihan CEC.Saya akan dedah sampai habis bagaimana cara Dinasti Lim,Tony Pua,Anthony Loke manipulasi undi untuk memastikan mereka terus berkuasa dalam DAP.dapinsider 

Nampaknya kemelut dan kepincangan parti DAP sudah sampai ke kemuncaknya.Jika sebelum ini beberapa pemimpin dan ahli DAP sendiri mempersoalkan ketelusan pemilihan CEC kini dinasti Lim bakal di londehkan bukan sahaja tentang ketidaktelusan pemilihan CEC tetapi juga kejahatan dinasti Lim untuk berkuasa.

Sama-sama kita nantikan..

MMI

No comments:

Post a Comment

Labels