Followers

Monday, 11 November 2013

Anwar Tengah Berkira-Kira Nak MELIWAT ?? Ada Sapa Nak Booking ???


Pasang !! Khabarnya Si Nuar ni tengah berkira-kira nak meliwat lagi mungkin musim mengawan dah sampai agaknya tapi kalau ikut kes-kes sebelum ni , dia mana ada musim JANJI ada benda semua jadi.

Daripada pendedahan yang di lakukan oleh Yuktes jelas Nuar bukan sahaja tidak pernah serik malah pantang ada pucuk muda KOMPOM area akan naik mencanak ja..

Budak itu sememangnya tahu Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah seorang biseksual, kata bekas pembantu peguam bela Anwar, Yuktes Vijay.

“Ini kerana Anwar pernah cuba mengoratnya sejak berjumpa dengannya. Namun keakraban budak itu dengan peguam Anwar, di mana budak itu ibarat anak angkat kepada peguam Anwar telah membuatkan Anwar memberhentikan perbuatannya itu.

“Itupun selepas budak itu memarahi Anwar melalui telefon kerana cuba cakap kotor. Namun pada budak itu, amalan LGBT memang lumrah kerana pemikiran ala Barat disebabkan kehidupan di UK semasa menghabiskan kursus undang-undangnya,” kata Yuktes dalam artikel terbaru di blognya, yuktesvijay.blogspot.com bertajuk “Operasi Charter 77.”

Menurut Yuktes, budak itu mula menyesali mengidolakan Anwar selepas diperkenalkan dalam satu operasi yang dinamakan “Operasi Charter 77.”

“Operasi Charter 77 mula berkuasa di negara Malaysia pada tahun 2000 dan berjalan hingga ke hari ini. Ia dinamakan sempena sebuah dokumen yang sama.

“Dokumen itu amat bermakna bagi penaung utama Anwar yang merupakan seorang warga asing yang dibenci ramai. Ia bertindak sebagai simbol permulaan campur tangan warga asing yang berbangsa Yahudi dalam hal ehwal negara lain.

“Malah, kandungan Charter 77 digunakan sebagai pencetus pelbagai insiden (berselindung) di sebalik nama demokrasi.

“Charter 77 bertangungjawab melahirkan BERSIH, Himpunan Hijau, Malaysiakini, Lawyers For Liberty dan Malaysia Chronicles. Kini, impak operasi Charter 77 adalah pada tahap yang maksima,” kata Yuktes lagi.

Pendedahan selanjutnya Klik Sini 

Tu pun jangan ada juga macai-macai dia yang pertahankan bermati-matian , sampaikan rakaman aksi akrobatik dengan chinadoll pun depa kata wayang kulit ja !! 

Punya benak !!

Psst kalau ang mau sangat Nuar ooi , mai ja di Penang ni kat sini tak pa Guan Eng ada boleh cover ang.Nak pi kat mana ?? Laaa awat tak habaq nah Klik Sini 

MMI

No comments:

Post a Comment

Labels