Followers

Monday, 9 February 2015

BONGKAR RM1.5 Juta Untuk Gulingkan PRESIDEN PAS ??


Dah macam cerita omputeh dah MMI tengok apabila satu lagi pendedahan panas berapi menyatakan bahawa terdapat usaha untuk menggulingkan Presiden PAS , Hadi Awang melibatkan kos yang begitu besar.

Dikatakan DAP telah membuat pembayaran sebanyak RM1.5Juta kepada PASMA untuk menggerakkan usaha-usaha dan merancang gerakan bagi menggulingkan Hadi Awang.

Pemuda PAS Kuantan dalam kenyataannya sewaktu berdemo di hadapan ibu pejabat PAS semalam telah meminta supaya pendedahan tersebut disiasat. 

Pendedahan tersebut yang disiarkan oleh Raja Petra melalui Malaysia Today dengan jelas menyebut .. 

"What was not reported was that Lim Guan Eng gave PasMa RM1.5 million, which is supposed to be for flood relief work. However, so far none of that RM1.5 million has been used for the purpose it was alleged. Talk amongst PasMa circles is that the RM1.5 million is for the purpose of campaigning against Hadi to ensure he is kicked out before the next general election." Continue Apakah suara pemuda PAS Kuantan ini hanya akan menjadi suara picisan buat saf kepimpinan PAS Pusat ? Persoalan dan kemuskilan yang dilontarkan oleh mereka ternyata membuktikan kepada kita betapa kroniknya kedudukan dalaman parti PAS pada masa kini.

Apa pun suara-suara ini harus tampil lebih BERANI kerana ianya tidak akan ke mana tanpa sebarang laporan terhadap pihak berwajib !!

MMI

No comments:

Post a Comment

Labels