Followers

Thursday, 10 April 2014

Macam Mana Nak Pimpin Negara ANAK SENDIRI Pun Tak Tau JAGA !!


Bebal dan bodoh itulah antara ayat yang MMI rasa paling sesuai di berikan kepada puak-puak bangsat ni.Kalau dalam politik bukan main , mulut mengalah murai taik ! Bab janji nak bangunkan negara ni jangan cakaplah sampai berbuih mulut punya tabuq dekat rakyat.

Alih-alih pakat usung anak pi ke Parlimen ! Laaa awat yang bodoh sangat ni ???

Kalau dah anak sendiri pun tak boleh jaga , macam mana nak jaga negara weiiii ????

MMI nak ucap terima kasih kepada wakil-wakil rakyat pembangkang ni sebab dah bagitau rakyat awal-awal yang depa memang tak boleh di harap pun.

Mana Anwar Ibrahim ? Ang marah depa sikit buat malu ja ..

Buat anak pandai tapi tak tau jaga , lain kali ikut Anwar bikin sama jenis senang tak payah pikir pasai anak !

MMI

6 comments:

  1. This is wht we call it as Bodo Piang Cenanggai!!!

    ReplyDelete
  2. Dah mmg MP2 DAPIgs ni bebal...juak2 PAS dan PKR jgk sokong....DAPigs ni tau buat anak jer....Sebenarnya diorang bebal tu dah satu hal..tapi saje nak populariti murahan, nak glamer, x der isu nak dibangkitkan jd buat2 la mcm gitu...itulah aku dah ckp banyak kali..lantik la lagi cina2 bukit ni jad MP...klu dah baka pencacai lombong yg dibawa British dulu, cotak pemikiran pencacai jugak la yg diorng dok bawa sampai sekarang, tambah2 sekolah2 vernakular yg dok tanam ideologi cina bukit ni subur bekembang biak, sampai kiamat pun cina2 bukit DAPigs ini akan berperangai mcm ni.....mcm bingai, dungu, bongok dak seangkatan dgnnya...lain kalau nak lawan BN pon cari la calon MP yg ade kelas skit..jgn di cari cina2 bukit ni...IQ zeroo...
    Orang bongok nak populairiti murahan jer buat mcm tu...klu yea pun nak kerajaan sediakan nusery di parlimen x perlu nak bawak budak2 tu, tak perlu nak eksploitasikan mereka...tapi hakikat cara berpolitik Cina bukit mmg mcm tu...kunun rakyat simpati..walhal gelak berguling2...

    P/s: Menyampah aih tgk MP DAPigs..a.k.a cina bukit ni..

    ReplyDelete
  3. gaji beribu mustahil xder bibik nak jaga anak diorg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bibik Indon mana yang boleh tahan dgn perangai spesis daPIG eaters tu? Mulut macam longkang,dia saja yang betul-negative & narrow minded & very bad mouth- omputih cakap.

      Yang tak tahan kena dera mental lari balik Indon cakap rakyat Malaysia suka dera depa. Lagi dapat nama buruk.

      Delete
  4. ok la tu baWAK anak,.,,,,x mcm anak menteri UMNO yang syumul islamnya......kaki tonggang arak.....parti sana sini......kaki betina......tu kot yang kita kata reti jaga anak....

    * umno anjing....di bunuh saja*

    ReplyDelete

Labels