Followers

Tuesday, 1 January 2013

HOT Sambutan Tahun Baru GOYANG GERUDI ITIK Di Selangor


Macam biasa apabila tiba sahaja malam tahun baru pasti ada saja acara-acara sambutan dianjurkan oleh pelbagai pihak.Tak perlu MMI ceritakan tentang sambutan yang saban tahun diadakan ini malah jika kita melihat diseluruh negara selain dari acara berhimpun disertai konsert artis-artis terdapat banyak pihak yang turut menganjurkan acara-acara yang lebih kepada keagamaan contohnya menganjurkan majlis tahlil,doa selamat,kenduri rakyat sambil-sambil tembak bunga api cumanya acara-acara sebegini jarang keluar dalam mana-mana media.

Namun ada kelainan sedikit pada kali ini apabila di Selangor sambutan tahun baru 2013 menyediakan aksi Goyang Gerudi Itik oleh warga Indonesia dalam satu pesta khas untuk warga mereka di tapak kontrak berdekatan Hospital Sungai Buloh.


Yang pasti pesta ini sudah semestinya tidak tidak mendapat apa-apa permit dari pihak berkuasa.Malah dengar kabar ianya turut menyajikan minuman keras.

Macam-macam hal yang dibawa oleh puak-puak pendatang ni dah la selalu sangat mengutuk Malaysia , sekarang ni dah berani buat pesta-pesta liar macam ni pula ! Baca Seterusnya.

Psst pihak berkuasa tak dengar ke bunyi alat pembesar suara tu ?

MMI.

No comments:

Post a Comment

Labels