Followers

Thursday, 2 January 2014

Pulau Pinang Dah Jadi Pulau BABI Ka ??


Tak pastilah MMI sama ada benda ni pernah berlaku sebelum ni tapi yang nyatanya BABI berkeliaran di padang permainan di Pulau Pinang.

Gambar di atas dan gambar-gambar berikutnya menunjukkan kehadiran BABI di kawasan perumahan yang didiami orang ramai.Malah gambar atas jelas menunjukkan si BABI tu berada di padang permainan tempat orang ramai dan budak-budak beriadah petang-petang.

Ish ada bela BABI di kawasan perumahan ka ?? Atau ada BABI terlepas masuk dari dalam kawasan bukit sekitar Pulau Pinang ??


Tak ada pemantauan dari pihak berwajib ka gang ?? Kot ya pun antaq mailah puak-puak ampa ambik binatang ni pi letak dekat mana-mana.

Anjing pun berlambak , bukan tak biasa tengok anjing tapi bila anjing bercampur dengan BABI rasa macam dok di Vietnam pula dah !!


Berehat nampak ??

Kejadian ini di laporkan berlaku di belah pulau sana noo , Sungai Ara nama tempat tu .. Kawasan yang punya penduduk rasanya perkara semacam ni kena tengok-tengok sama jangan ambik mudah ja..

MMI

1 comment:

  1. Panggil aje pekerja asing vietnam hujung minggu, settle terus masalah ni. Cina-cina pun mesti takut dengan vietnam ni; takut habis dengan peliharan mereka sekali kena sapu.

    ReplyDelete

Labels