Followers

Monday, 30 December 2013

Latihan LASAK Unit Anal Hadapi PRU14 Kini TERSEBAR !!

Gambar Hiasan
Entah apa yang berlaku dalam parti PAS , nak kata buat tranformasi rasanya mustahil sebab sama dengan UMNO.

Mungkin ianya kerana peredaran zaman apatah lagi dalam dunia serba moden ini pelbagai perkara memerlukan perubahan.

Maka bersandarkan alasan itu agaknya maka PAS kini sudah tidak lagi seperti dulu.

Perubahan ini dapat di lihat apabila satu persatu prinsip mereka di gadaikan semata-mata kerana mahu mengejar politik serta membuktikan betapa mereka kini sedang mengikuti arus kehendak yang memaksa beberapa perkara yang dulunya di anggap sebagai LARANGAN kini di BOLEHKAN  !!




Hebat kan ?? Dah boleh turut serta dalam tarian bersama bukan muhrim sekarang ni !! sumber 

MMI

2 comments:

  1. Malaysia Sasaran Zionis Seterusnya:-

    Apa yang anda cakapkan adalah benar. Malaysia, adalah salah sebuah sasaran Amerika & komplot Zionis seperti mana yang telah berlaku kepada Iraq, Libya, Mesir dan Yaman. Dengarkan cerita daripada agen CIA, Susan Lindauer, bagaimana Amerika cuba menuduh yang Iraq telah berkomplot untuk mengebom menara Worrld Trade Center (WTC) dengan kapal terbang (peristiwa 9-11). Negara Malaysia telah disebut antara negara2 yang ada didalam perancangan komplot Zionis ini. Adakah negara Malaysia akan mengalami nasib seperti yang telah berlaku kepada Iraq & Libya & sedang berlaku kepada Mesir & Yaman? Lihat link: https://www.youtube.com/watch?v=iGI4jfwOmOk. Lihat pada minit ke: 7.15 dimana bekas agen CIA ini telah menyebutkan nama MALAYSIA. Adakah negara Malaysia akan mengalami nasib seperti yang telah berlaku kepada Iraq, Libya & Syria dan yang akan berlaku kepada Mesir & Yaman?

    ReplyDelete
  2. Tak heran puak2 Zionis ni..Mmg dah lama dah Zionis jaki dgn Malaysia..tambah2 masa zaman Tun Dr. Mahathir lagi diorang (US) hangin pasal Tun M pernah highjack projek minyak di Sudan daripada US..Siap US nak serang Malaysia lagi, punyer cerdik Tun M masa tu libatkan China sebagai rakan kongsi pi tolong bina paip minyak, langsung US tarik handbrake pasal Malaysia dah kawteam dengan China masa tu..sampai la ni Zionis /US masih dok berdendam dgn kita...

    ReplyDelete

Labels