Followers

Sunday, 19 January 2014

Musibat Guru Hina ISLAM Minta MAAF , TAKAT TU JA KA ??


Cerita puak puaka ugut sampai nak bunuh kalau tak buka tudung akhirnya sampai ke kemuncak apabila satu permohonan maaf telah pun di buat oleh cina lahanat tu.Maka selesailah sudah isu yang menggemparkan orang-orang Islam sebelum ni.

Tak pastilah apa sebab guru tu minta maaf sama ada ikhlas kerana beliau rasa bersalah atau sebab tak mau kena baling teloq dengan orang Melayu Islam.

Apa pun MMI tetap optimis puak-puak puaka cauvinist tak akan berhenti daripada menghina orang Melayu dan agama Islam.

Yang pelik sikit mana pi suara puak-puak PAS yang kononnya pejuang Islam sangat tu ?

Dah boleh bercampoq dengan puak musibat DAP sampai bab-bab semacam ni boleh buat tak tau ja !! Atau sekarang ni dah pandai minum TODI sekali ??

Rasanya tak cukup kot setakat minta maaf ni , dalam suasana sekarang mana boleh layan minta maaf kena bagi tindakan harap pihak kementerian ambik tindakan tukaq musibat ni pi jauh-jauh biaq dia rasa.

Kadang-kadang kita lembut sangat semuanya nak bertoleransi sampai Perdana Menteri orang sumbat kangkung pun orang Melayu boleh dok senyum lagi.

Tengok puak dajjal tu bila dah dapat kuasa mana dia hairan dengan orang Melayu , habis gerai dia roboh !

Ada dia bertimbangrasa ? Tak ada bro !!

Jadi MMI nak peringat sekarang bukan masa kita nak tunjuk baik , dah lama kita baik sampai depa naik kepala...Jangan sampai ada mana-mana tok guru atau ulama kita yang depa sumbat BABI dalam pungkoq !!!

Masa tu dah tak boleh nak kawal lagi dah !! Mesti lagi kacau dan bila kacau negara juga yang susah..

Jadi tengok-tengok sama jangan bagi muka sangat !

MMI

2 comments:

  1. Dah cakap daaaahhh...minta maaf jer selesai semua masalah...kepala butoh anak haram jadah babi tonyok punya orang Johor..kenapa korang tak ajar binatang cina tu hah!!!...Melayu Johor jauh lebih hina dari BABI!!!!

    ReplyDelete
  2. rasanya tk perlulah dilahanatkan dibangsatkan sesuatu bangsa (cina), saudara kita yg teraniaya pun kaum cina juga... apa perasaannya jika kaumnya dihina.. nabi pun melarang sifat taksub melebih2 dalam suatu perkara biarpun dalam agama.. apalagi yang bukan agama.. ingat islam bukannya hak ekslusif melayu, malah semua bangsa didunia.. org2 mcm saudara yg akan menjauhkan cina2 daripada terbukakepada islam.. dengar ikimfm setiap khamis petang kisah mualaf cina yg adakalanya dakwah mereka lebih agresif daripada melayu sendiri..

    ReplyDelete

Labels