Followers

Wednesday, 22 May 2013

Anwar SAMAN PapaGomo , Azri Bakal Jadi Milionare ??!!


Nampaknya Anwar makin tak keruan kerana tindakan saman beliau ke atas Wan Muhammad Azri Wan Deris yang di tuduh sebagai pemilik blog Papagomo menjadi sebaliknya.Malah nama Wan Muhammad Azri sendiri  yang kini menafikan beliau adalah pemilik blog Papagomo pasti menjadi igauan ngeri buat Anwar kerana tuduhan tersebut pasti akan menjejaskan nama baik yang dituduh dan apabila menjejaskan nama baik   seseorang maka sudah tentu tindakan saman balas akan di buat bagi membersihkan nama yang sudah tercemar dengan permainan bodoh Anwar Ibrahim.

Wan Muhammad Azri Wan Deris yang disaman Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung paparan video seks dengan seorang lelaki, menafikan beliau pemilik blog 'Papa Gomo'.

Wan Muhammad Azri, 30, menerusi pernyataan pembelaan yang difailkan kelmarin di Mahkamah Tinggi di sini berkata, alamat kediaman yang dinyatakan menerusi saman itu juga bukan miliknya dan beliau tidak pernah mengenali Anwar secara peribadi.

Beliau turut menafikan pernah menyiarkan sebarang perkataan atau imej berunsur fitnah terhadap Anwar serta tiada sebarang niat jahat untuk merosakkan reputasi Anwar seperti mana didakwanya.

Peguam Mohd. Afiq Mohd. Noor yang mewakili Anwar memberitahu pemberita bahawa dalam prosiding semalam, Pesuruhjaya Kehakiman Lee Heng Cheong telah menetapkan 5 Jun ini untuk pengurusan kes.

Pada 21 Mac lepas, Anwar memfailkan saman menuntut ganti rugi berjumlah RM100 juta kerana mendakwa Wan Muhammad Azri menyiarkan empat siri perkataan fitnah di laman blog www.papagomo.com pada 16, 17, 19 dan 20 Mac lepas.

Selain ganti rugi am, teruk, teladan, faedah, kos dan relif lain yang difikirkan wajar oleh mahkamah, beliau memohon satu perintah injunksi bagi menghalang defendan terus menerbitkan perkataan fitnah dan imej berkenaan. - Bernama

Anwar mengamuk sakan bila dapat tau bahwa Muhamad Azri sebenarnya bukan pemilik blog papagomo huhuhu..Sebenarnya Anwar buntu kerana cubaan dia nak memerangkap (serkap jarang) pemilik sebenar blog tersebut tak mengena!...Anwar bagai mengejar bayang2!!

Sebaliknya Anwar bakal menghadapi tuntutan saman dari Muhamad Azri dengan jumlah yang besar! Tapi ape nak di herankan sangat , Anwar banyak fulus weiii...bukak laci sana berkepuk2 duit...bukak laci sini pun duit..pendek kata Anwar tak pernah kering duit!...alahai setakat gaji parlimen tu celah gigi dia jek

Tapi perkara pokoknya Anwar dah silap langkah apabila senang2 serkap jarang dengan menuduh Muhamad Azri sebagai Papagomo! Natijahnya kita tunggu ja keputusan mahkamah adakah serkap jarang tu benar2 telah memerangkap papagomo atau bakal di saman berjuta2 oleh sdr Muhamad Azri kehkehkeh

Oh ya sebelum terlupa cuba ampa semua pusing kebelakang sikit , boleh jadi Papagomo ni Anwar sendiri yang bikin tak ? Hihihi macam-macam boleh jadi gang !!

MMI.

No comments:

Post a Comment

Labels