Followers

Tuesday, 20 August 2013

GEMPAR "SULTAN BABI" Rakaman Ustaz Syiah Pro PAS Rancang Hapuskan Sultan Pada 2030 !! @Tun Faisal @NajibRazak


Gempar pendedahan yang di buat oleh blog AIDC jelas memperlihatkan bagaimana seorang aktivis PAS bernama Wan Ji merancang untuk menghapuskan Institusi Raja-Raja Melayu @ Sultan menjelang tahun 2030.

Apakah ianya sekadar cakap-cakap biasa atau lawak jenaka yang dibuat bagi mengajak peserta bengkel untuk tidak mengantuk dan terus memberikan perhatian terhadap apa yang di ucapkan ?

Jika ianya benar maka semestinya penggunaan nama Sultan itu dan penghinaan menyamakan Sultan dengan Syaitan dan babi adalah satu tindakan BIADAP dan menghina.

Dari pemerhatian MMI sendiri ianya bukan sekadar mainan lawak jenaka tetapi merupakan gerakan tersusun yang sebenarnya sudah bermula sejak lama dulu.

Keyakinan aktivis dan blogger pro PAS itu berdasarkan usaha-usaha yang telah dilakukan pihaknya menghakis institusi kesultanan Melayu sejak dari tahun 2012 lagi.“Ana punya cita-cita. Sekarang ni 2013kan? 2030, ‘MAP’ ana, Sultan tak ada. Sultan dah habis. Malaysia ni dah jadi negara Republik. Sistem berpresiden dah. Bila? 2030..

“Kita dah buat map, kita dah buat perancangan tau, sebenarnya ‘game’ ana ni awal lagi, 2011…’game’ ana. Dah ada 2012 dan 2013.

“Apa ana punya ‘game’, ‘game’ ana, tahun yang pertama, ana buat ‘game’, orang kate Sultan Syaitan.

“Mulut orang…Setan…setan…setan…setan…bile??…Tahun ke… Dan terbukti berjaya….ok…ok? Berjayakan??? Orang sekarang tak panggil Sultan….

“Kalau Sultan pun…Setan…dalam kepala otak diakan???…Setan…Setan…Setan…Setan…Setan…Setan,”katanya dalam satu ‘bengkel’ yang dipercayai dihadiri oleh ahli kumpulan blogger yang satu aliran pemikiran dengannya.Selanjutnya


Apakah kepimpinan PAS tidak sedar tentang gerakan subversif ini atau ianya merupakan agenda tersembunyi PAS dan pembangkang dalam mendepani cabaran politik di Malaysia ?

Apa yang dapat di lihat dalam rakaman tersebut bukanlah satu perkara biasa yang boleh di buat main-main kerana ia bersangkutan dengan dasar dan perlembagaan negara.Malah Institusi Raja-Raja Melayu juga di heret sekali termasuklah penghinaan terhadap Sultan yang menjadi tonggak kepada kekuatan bangsa Melayu itu sendiri.

Menyamakan Sultan dengan Syaitan dan Babi adalah tindakan yang tidak boleh di maafkan , apatah lagi gerakan ini mahu menghapuskan Sultan menjelang 2030 dan ianya bermakna menghapuskan Islam dan bangsa Melayu itus sendiri.

Pihak berkuasa khususnya KDN perlu segera menyiasat apa yang sebenarnya berlaku dan mengambil tindakan kerana ini merupakan sebahagian daripada gerakan untuk menghancurkan negara.

MMI

2 comments:

  1. hapuskan siperancang ni dulu kalau nak hapuskan sultan. kalau taknak bersultan berambus keindonesia. JANGAN JADI PENDERHAKA

    ReplyDelete
  2. Dizaman dahulu, bekas tapak kakinya pun dibuang kelaut.

    ReplyDelete

Labels