Followers

Sunday, 17 November 2013

PELIK Telan Telefon Takut Kekasih Baca SMS !!


Perbuatan bodoh seorang gadis berasal dari Brazil berusia 19 tahun, Adriana Andrade, pastinya membuat banyak orang bimbang dan menggelengkan kepala. Bayangkan saja, ia menelan handphone miliknya sendiri .

Mengapa Adriana melakukan perbuatan bodoh tersebut? Ternyata Adriana berbuat demikian untuk mengelak kekasihnya membaca SMS yang terdapat di telefon bimbit miliknya.

Tu dia ..!! Sanggup gadis ni telan telefon bimbitnya semata-mata kerana takut kekasihnya membaca SMS !!

Kejadian di laporkan bermula apabila kekasihnya memaksa dirinya untuk memperlihatkan kandungan SMS, kerana panik Adriana langsung melarikan. Setelah ia merasa jaraknya dengan kekasihnya sudah cukup jauh, ia tanpa berfikir panjang terus menelan telefon miliknya secara bulat-bulat.

Tidak disebutkan pula, telefon apa yang ditelan Adriana. Untuk mengeluarkan telefon tersebut, pihak hospital melakukan prosedur pembedahan untuk mengeluarkannya.

Huh macam-macam manusia sekarang nasib baik dia tak telan Ipad atau Tablet !! Kalau yang tu tak taulah macam mana nak bagi masuk.

Apa pun si Adriana ni mesti curang dengan kekasih dia kalau tidak takkan sanggup telah ye tak ??

Cumanya MMI nak nasihatkan kepada ampa kat luar sana kalau ada kejadian macam ni , ampa jangan TELAN handphone cukup sekadar DELETE ja SMS tu.Doktor pun tak payah susah-susah nak buat operate !

MMI

No comments:

Post a Comment

Labels