Followers

Tuesday, 24 December 2013

MELAMPAU Al-Quran Di Jadikan Alasan Untuk HALALKAN Gerakan GULINGkan KERAJAAN !! @Zahid_Hamidi @PDRMsia


Nampaknya puak-puak ni semakin agresif malah sudah sampai ke tahap melampau apabila turut menjadikan Al-Quran sebagai alasan untuk menghalalkan gerakan menggulingkan kerajaan.Entah dari manalah mereka ini mendapatkan rujukan mahupun nasihat.

Apa yang pasti mereka di lihat begitu berkobar-kobar mahu turun je jalanraya pada 31 Disember nanti.

Tindakan anak muda yang menggunakan nama Komrad Haizal itu jelas mempermainkan agama Islam apatah lagi dengan kenyataan sedemikian.

Apakah mereka-mereka ini ada kaitannya dengan Timbalan Presiden PAS ??


Sebenarnya MMI dah lama memerhatikan gerak laku anak muda ini malah bukan sahaja terlibat secara langsung dalam mana-mana himpunan haram bersama pembangkang mereka juga cenderung kepada perjuangan KOMUNIS.

Inilah sebahagian daripada mereka-mereka yang mengangkat Chin Peng sebagai hero MALAYA !!

Berdasarkan gambar di atas jelas memperlihatkan keakraban dan hubungan yang cukup baik di antara Mat Sabu dengan Komrad Haizal.

Sejauh mana hubungan itu terjalin MMI sendiri kurang pasti tetapi dengan tingkah laku dan perjuangan songsang anak-anak muda ini rasanya Mat Sabu sedar dan tahu cuma mungkin pemimpin nombor dua PAS ini lebih memberikan galakan daripada teguran.Siapa tahu ??

Untuk rekod gerakan untuk menggulingkan kerajaan sedang hebat di rancang cuma menantikan masa sahaja.

Persoalannya apakah kita melihatnya sebagai satu ancaman atau hanya gerakan biasa ??

Baca juga artikel berkaitan perjuangan songsang anak muda ini bersama rakan-rakannya di SINI & SINI 

MMI

1 comment:

  1. Klu dah jenis sakit otak..metally retarded mcm ni x usah dibiarkan berkeliaran..eloknya tangkat antarkan ke Tanjung Rambutan atau Tampoi... Tgk gaya pun tau..ader masalah mental dak ni...

    ReplyDelete

Labels