Followers

Saturday, 22 February 2014

GEMPAR Serigala Jadian Berjaya Di Rakam !!


Menggemparkan apabila sebuah rakaman dari kamera pengawal di Brazil berjaya merakamkan satu bentuk makhluk yang dianggap sebagai manusia serigala sedang berkeliaran di sebuah taman.

Klip video sepanjang 44 saat itu muncul di laman web YouTube. Sebelum ini ramai yang mendakwa pernah melihat makhluk mengerikan itu di Bandar Sao Goncalo de Campos, berhampiran Kota Feira de Santana, di Negara Bahagian Bahia. Makhluk misteri itu pertama kali dilihat oleh seorang lelaki tempatan yang hanya dikenali sebagai Pingo.

Pingo mendakwa makhluk itu berlari ke arahnya, tapi dia berjaya melarikan diri.Dia menggambarkan makhluk itu sebagai raksasa hitam setinggi 1.5 meter.

Ramai orang menganggap makhluk itu hanyalah satu pembohongan. Tetapi beberapa orang lain menyatakan mereka pernah bertemu dengan makhluk tersebut sebagai manusia serigala itu.

Akibat dari kejadian kemunculan makhluk misteri itu, para pegawai kerajaan tempatan telah menguatkuasakan jam larangan pada pukul 9.00 malam.

Saksikan video misteri ini..Macam-macam andaian di buat oleh banyak pihak ada yang kata itu adalah beruang , orang pakai topeng dan macam-macam lagilah.

Ampa macam mana ? Nasib baik kat Brazil kan !

Psst Kat Malaysia ni pun ada juga serigala jadian macam ni cuma dia tak pernah bertukar , kadang-kadang menjadinya sampai tak kira laki atau pompuan.Dia bedal semacam ja , sekarang ni khabarnya dok melata di Kajang sana noo..Hati-hati lah...

MMI

1 comment:

  1. Perenggan last tuh sebenarnya bukan serigala jadian TETAPI babi jadian..

    ReplyDelete

Labels