Followers

Wednesday, 14 August 2013

KEMPEN Pakai Songkok AYUH BANGSAKU @NajibRazak @tunfaisal


MMI dan rakan-rakan blogger bersama 15 page lain melancarkan 'Kempen Pakai Songkok' untuk hari penayangan Tanda Putera pada 31 Ogos 2013, Sabtu ini di Pawagam Kuala Lumpur. Lokasi Shopping Mall akan diupdate kemudian kerana kami masih berurusan dengan Pengurus Pawagam untuk mendapatkan tempat seat yang paling banyak/luas supaya kita semua mudah berkumpul dan yang paling penting kita dapat tayangan masa yang cantik/fixed supaya mudah anda semua book online/membeli tiket awal untuk 31 Ogos 2013 ini (tiket wayang tajaan sendiri). Anda semua diminta berkumpul 30 minit sebelum tayangan bermula di pekarangan wayang/tempat menunggu wayang supaya kita dapat mengenal antara satu sama lain dan dapat kita bertegur sapa.

Jadi pada hari penayangan nanti, kita semua akan berlegar-legar dengan memakai songkok di tempat menunggu wayang, baik yang sedang membeli tiket memakai songkok, membeli makanan wayang memakai songkok, sedang menunggu di perkarangan memakai songkok. Dan kita akan tangkap gambar bersama-sama sebelum/selepas wayang untuk kita postkan di FB nanti. Jadi mulai hari ini semua bersiap sedia untuk book online/beli tiket awal yang akan kami umumkan Lokasi Shopping Mall dan masa penayangan dalam masa terdekat. 

Kami juga memohon pada anda yang tinggal di negeri lain, jika tidak keberatan dan mampu, silalah datang ke Pawagam Kuala Lumpur yang akan kami update nanti. Kepada yang tidak dapat turut serta ke Pawagam Kuala Lumpur, pakai songkok pada 31 Ogos 2013 ini di negeri anda, anda boleh turut serta untuk memakainya di Pawagam berdekatan kawasan anda. Cuma kami bersetuju memilih di Pawagam Kuala Lumpur kerana ia mudah sebagai pusat perjumpaan.

Tarikh: 31 Ogos 2013, Sabtu

Tempat: Pawagam Kuala Lumpur

Masa: Slot tengah hari - petang

*Berkumpul 30 minit di pekarangan wayang/tempat menunggu wayang sebelum bermula masa tayangan

*Sentiasa bersedia untuk membuat membuat tempahan awal seat wayang selepas kami umumkan lokasi tempat dan masa.

Tujuan kita beramai-ramai memakai Songkok adalah untuk memperingati jasa jasa Askar dan Pejuang Melayu yang telah mempertahankan Tanah Melayu ini, sesuai dengan pemilihan tarikh 31 Ogos 2013 sebagai Hari Kemerdekaan Tanah Melayu. Walaupun tarikh pertama penayangan adalah 28 Ogos 2013, tetapi 28 Ogos 2013 dilihat kurang sesuai kerana ianya hari bekerja. Kami pasti dengan pengumpulan orang Melayu kali ini, pasti akan ada pihak disana yang tidak suka kita berkumpul memakai Songkok dan mereka pasti akan panas dengan tindakan kita untuk bersatu ini. Antara Page yang membuat kerjasama usaha ini adalah:

1. Saya Sayang Tun Dr Mahathir Mohammad

2. Boikot Barangan Cina DAP

3. Anti Pakatan Rakyat

4. ANTI Semua Salah UMNO - ASSU

5. Anti Bersih

6. Kami Sokong DAP Diharamkan Seumur Hidup

7. Kuasa Pembeli & Pengguna Melayu Islam - KPPMi

8. Media PJ Selatan 

9. Melayu Islam Bersatu Boikot DAP & Kroni 

10. Kami Sokong Buletin Utama TV3

11. Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary Idola Kami 

12. Gerakan Memperkasa Ekonomi Melayu - GAMEM 


14. Ini Kali Lah Gabung 

15. Persatuan Mukabuku Pulau Pinang 

Jom kita ramai-ramai support TANDA PUTERA ... SEBARKAN !!

MMI

2 comments:

  1. Terima kasih atas sokongan untuk TANDA PUTERA. Harap dapat hantar alamat emel untuk kami hubungi. Boleh kami guna alamat emel mhznmissa@gmail.com ?

    Terima kasih salam aidilfitri.

    ReplyDelete

Labels