Followers

Saturday, 28 December 2013

KOMPOM Puak Cina Punya QHEJA !!!


Tengok tulisan pun dah boleh jangka dah sapa punya angkara ??

Buletin Utama bukan Belitan Utama Lol !!!!

Kononnya nak sindir la tu .. Hahaha Yang belit tu Guan Eng bro tak percaya baca SINI 

Ni lah yang di katakan BODO PIANG tak boleh di ajar BINGAI ...

MMI

4 comments:

  1. Assalamualaikum,


    Kami meminta jasa baik agar dapat menyenaraikan Rakyat News dalam blog list anda.

    Sekian, Jutaan Terima Kasih.


    Rakyat News

    http://www.rakyatnews.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah di pautkan refer di list portal 1 .. tq

      Delete
  2. Sebagai langkah berjaga2, semua kementerian2 penting di Putrajaya dan RTM hendaklah dikawal oleh pihak PDRM atau pun ATM dengan ketatnya bagi mengelakkan pencerobohan seperti yg berlaku di Thailand. Jangan ambil mudah!! Apa-apa pun boleh berlaku.. Ini hanyalah nasihat drp rakyat yg cintakan kemakmuran dan keamanan........

    ReplyDelete

Labels