Followers

Monday, 13 March 2017

Tindakan CEROBOH Teresa Adalah Petunjuk Penting !!!


BIADAP dan KURANG AJAR ! Itulah ungkapan yang sesuai ditujukan kepada Teresa Kok seorang ahli politik yang mengaku rakyat itu adalah aset negara.Malah kalau kita perhatikan puak-puak laknat ni suka menjadikan rakyat sebagai perisai atas apa jua perbuatan mereka selama ini.

Namun tindakan Ahli Parlimen Seputeh ini yang menceroboh majlis kenduri kahwin satu keluarga Melayu yang sedang berlangsung di sebuah dewan baru-baru ini langsung tidak boleh dimaafkan.

Apakah pemimpin politik pembangkang ini tidak lagi berpegang kepada prinsip kononnya rakyat itu adalah aset negara ?

Sedarkah Teresa bahawa tindakannya menceroboh majlis kenduri kahwin itu adalah tindakan yang paling tidak boleh diterima akal malah menyimpang daripada norma-norma kemanusiaan.

Hanya binatang sahaja yang boleh bertindak sedemikian sebab tidak punya akal dan fikiran !

Nak kata Teresa ni binatang tak macam tu sebab cukup sifat semua macam manusia so apakah yang sebenarnya alasan disebalik tindakan tersebut ?

Alasan Teresa sebab mahu mengadakan sidang akhbar di dewan tersebut untuk membantah pembinaan rumah mampu milik di tapak dewan berkenaan tidak boleh diterima.

Macam MMI kata jika Teresa punya akal dan fikiran , dia boleh sahaja mengadakan sidang akhbar dipejabatnya yang terletak tidak sampai 1 kilometer dari dewan tersebut. 

Kenapa dia mahu juga mengganggu kenduri kahwin yang sedang berlangsung ?

Nak tunjuk kata dia prihatin dengan masalah rakyat?

JANGAN PERCAYA semua tu sebab Teresa Kok ni dah lama ANTI MELAYU dan ISLAM buktinya ....


Jangan lupa laknat ni pernah mempertikaikan tulisan jawi di papan tanda jalan sedangkan sebelumnya tidak pernah ada sesiapa yang bertindak sampai ke tahap itu !

Hakikatnya kita perlu sedar dan terima kenyataan tindakan Teresa menceroboh majlis kenduri kahwin itu adalah petunjuk penting khususnya kepada orang-orang Melayu dan Islam kerana puak-puak DAP ni sedang berusaha untuk melenyapkan kehadiran orang MELAYU supaya tidak lagi menjadi bangsa majoriti dan paling penting mereka mahu menghapuskan KUASA yang kita miliki di bumi MALAYSIA.

MMI

2 comments:

  1. sesiapa yang nak resepi hidangan ahli politik, misalnya resepi burger malaysia, resepi kek marble gelombang biru, resepi kuah kacang sate kajang, resepi daging masak sambal hijau, dan lain-lain lagi boleh berkunjung ke blog saya http://cararesepi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Tuan rumah majlis patut saman Teresa ni kerana menganggu majlis beliau.

    ReplyDelete

Labels