Followers

Tuesday, 13 March 2018

Manifesto PH Ada Gajah Main Ayiaq #HarapanPalsu


Apa peranan gajah ni dalam manifesto Pakatan Haprak ?Bagi sesiapa yang mengikuti pelancaran manifesto Pakatan Haprak baru-baru ini pasti akan tertanya-tanya apakah ini pelancaran manifesto atau sekadar satu lagi pentas ceramah politik mengangkat diri sendiri ?

Sebagai parti yang mengaku berhimpun untuk menyelamatkan Malaysia dari tangan mereka-mereka yang dituduh sebagai perompak, pentas pelancaran manifesto Pakatan Haprak tidak ubah sekadar pentas ceramah seperti mana pentas-pentas ceramah pembangkang yang lain.

Cumanya mungkin pentas ceramah itu berbeza sedikit dengan yang lain kerana ianya dihiasi dengan segala macam hiasan seolah-olah akan berlaku satu majlis berprestij yang akan mengangkat martabat bukan sahaja parti yang bersekongkol tetapi juga para pemimpinnya.

Namun semua itu tidak berlaku ! Tidak ada apa yang istimewanya majlis tersebut melainkan ianya dijadikan sebagai platform untuk para pemimpinnya melepaskan rasa amarah terhadap YAB Datuk Seri Najib serta UMNO dan kerajaan BN.Baca selanjutnya SINI

MMI

No comments:

Post a Comment

Labels