Followers

Tuesday, 1 May 2012

GEMPAR ! Azmin Di Tangkap Jual Aiskrim


Baru-baru ni MMI ada menyiarkan artikel berkenaan gambar dan satu rakaman video yang menunjukkan Azmin Ali dan seorang wanita yang di beritakan melakukan perkara yang tak senonoh.Untuk makluman maklumat tersebut dimulakan oleh blog yang tidak asing lagi iaitu PapaGomo yang akan mendedahkan semuanya selepas isu BERSIH 3.0 selesai.Namun semuanya telah terdedah lebih awal melalui penyebaran gambar-gambar yang jelas menunjukkan si lelaki tersebut mirip Azmin Ali.

Untuk tidak mengecewakan semua MMI bawakan gambar-gambar yang di maksudkan untuk dilihat dan di teliti oleh semua dan buatlah penilaian tersendiri kerana si tuan badan di laporkan telah menafikan bahawa gambar-gambar tersebut adalah beliau.

Amacam kawan-kawan ? Nak cakap banyak pun puak-puak ni memang tak akan mengaku punyalah.Lagi pun awal-awal dah buat penafian jadi kepada semua gunakan segala keupayaan yang ada untuk menentukan siapa sebenarnya dalam gambar tersebut.

Kepada Azmin Ali apa pun penafian yang telah di buat kita tunggu pula pendedahan rakaman video selepas ini yang pastinya akan mengundang bermacam-macam persepsi.

Untuk orang-orang UMNO dan Barisan Nasional bersedialah untuk di tuduh sekali lagi oleh juak-juak Pakatan Haprak sebagai kumpulan yang menghasilkannya.

Memang dah jadi tradisi Pakatan Haprak,mereka yang sedap-sedap makan tapi di tuduhnya UMNO yang jahat.Apa pun kita tunggu..

Psssttt teringat pesan orang tua bapak borek anak rintik..

MMI.

No comments:

Post a Comment

Labels