Followers

Tuesday, 18 December 2012

BANGSAT Rupanya Dia Ni !!!


Nak tau kenapa MMI kata dia ni BANGSAT ? Selain dari menghina filem negara Malaysia puaka ni pun bukannya baik sangat pun..Ampa tengok video kat bawah..


Belum pun habis-habis kontroversi Julia Perez ni sebab hentam filem Malaysia dan bergaduh dengan Zed Zaidi, Mahkamah Agung semalam menetapkan keputusan untuk kes bergaduh dengan Dewi Perssik.

JAKARTA: Keputusan Mahkamah Agung di sini pada Jumaat menetapkan aktres seksi Julia Perez (Jupe) dikenakan hukuman penjara selama tiga bulan dalam waktu terdekat susulan kes pergaduhannya dengan aktres Dewi Perssik pada November 2010.
“Keputusan perbicaraan menetapkan hukuman penjara tiga bulan. Hakim juga memerintahkan tertuduh (Jupe) segera dipenjarakan,” ujar seorang sumber di mahkamah berkenaan ketika dihubungi Kapanlagi di sini, Jumaat.
Kes perbicaraan di antara dua penyanyi dangdut ini bermula ketika mereka menjalani penggambaran filem Arwah Goyang Kerawang pada November 2010.

Difahamkan Dewi memfailkan kes ke atas Jupe selepas mereka bergaduh di set penggambaran filem itu.

Dalam keputusan itu, ketua hakim Dr Artidjo Alkostar dan dua hakim anggota Prof Gayus Lumbuun dan Dr Salman Luthan mendapati Jupe bersalah kerana bertindak kasar dan melakukan penganiayaan ke atas pasangan pelakonnya Dewi Perssik ketika penggambaran filem terbabit.
“Ketiga-tiga hakim memutuskan tertuduh (Jupe) bersalah. Keputusan itu diambil sebulat suara tanpa ada sebarang percanggahan atau perbezaan pendapat,” ujar sumber itu lagi.
 Ok , Julia Perez pi balik dok diam-diam dalam noo..

MMI.

2 comments:

  1. LAGI BANGSAT ORANG KITA YANG PANGGIL DIA UNTUK BERLAKON FILEM KITA. TAHU KIRA UNTUNG SAHAJA. TAK ADA PATRIOTISMA LANGSUNG.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju anon 18:56 lojik jawapan anda.

      Delete

Labels