Followers

Thursday, 13 June 2013

Beruntungnya VIVIAN !!!


Gadis seksi, Vivian dirompak dan dicederakan dengan pisau ketika sedang berjalan seorang diri di Jalan Ipoh pukul 3.30 pagi Selasa lalu.

Menurut teman lelakinya, Alvin, Vivian ketika itu sedang berjalan bersebelahan sebuah kondominium ketika dihampiri seorang lelaki India berbadan besar dan menolak Vivian ke sebatang pokok serta menghalakan pisau ke arah gadis tersebut sebelum menjerit;

“Oi, bagi duit kalau lu tak mau saya potong lu,” katanya dalam status di akaun Facebook miliknya semalam.

Katanya, Vivian bersetuju untuk menyerahkan wangnya tetapi meminta kepada lelaki berkenaan agar memulangkan kad pengenalan, lesen, kad bank dan dokumen penting yang lain.

“Dia belum sempat menamatkan ayatnya sebelum anak haram itu dengan ganas merampas wallet serta kunci rumah dan berlari ke arah rakannya yang menanti di atas motosikal di seberang jalan,” katanya.

Menurut Alvin, sebelum pergi, lelaki berkenaan sempat mencederakan Vivian di bahagian tangan dan pinggang.

Beliau dalam entri yang sama memuji kecekapan pihak hospital dan mendoakan lelaki berkenaan menemui kecelakaan dalam hidupnya.

Sementara itu, Vivian yang menjalani pembedahan akibat kecederaan di tangannya memberitahu bahawa pembedahan itu berjaya.


Walau apa pun yang berlaku sekurang-kurangnya minah ni selamat tapi dia kena ingat satu perkara dengan aksi yang keterlaluan sebelum ini malah ada ketikanya aksi tersebut turut menghina Barisan Nasional , beliau tetap di layan seperti mana warganegara Malaysia yang lain.

Betapa beruntungnya dia kerana berada di Malaysia.

MMI.

3 comments:

 1. Assalamualaikum,

  Iklankan produk dan perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

  Ekonomi teguh, ummah kuat sokongan anda amat dihargai

  Terima kasih

  ReplyDelete
 2. Untungnya cina dap cilaka ni..dh la mulut longkang peragai mcam barua....itu la,buat lg perkara2 xsnonoh terima la blasan,harap dia insaf..

  ReplyDelete
 3. tikam je si betina sial tu.baru penoh akal........

  ReplyDelete

Labels