Followers

Saturday, 20 July 2013

Punya BODO Sampaikan Patung Kuning Ni Pun Nak Berebut !!! BENGONG ...


Puak-puak cinabeng majoriti jadi gila babi bila rangkaian "Mc'Donalds" mula memasarkan patung "Minion" dalam pakej "Happy Meal" mereka.Tak taulah apa yang hebat sangat patung kuning tu sampai puak-puak cinabeng naik hantu.

Malah ada diantaranya yang sanggup beratur panjang dan paling tak boleh blah bila ada yang buat perangai serupa orang tak ada tamadun.Baca Sini 

Paling memeranjatkan apabila di maklumkan ada di antara puak cinabeng ni yang sampai ke tahap memaki pekerja "Mc'Donalds" yang berbangsa Melayu dan beragama Islam.

Menang HARAM JADAH puak-puak ni rakaman yang bakal anda saksikan menunjukkan bagaimana sikap kiasu dan kurang ajar seorang perempuan berbangsa Cina yang sudah bertaraf makcik atau nenek memarahi dan mengherdik seorang pekerja McDonalds berbangsa Melayu hanya kerana ketidakpuasan hatinya mendapat patung minion yang menjadi kegilaan masyarakat Cina Malaysia sejak beberapa hari lepas.Klik Sini 

PANAS bukan ?? Kurang ajaq , kalau MMI kat tempat pekerja tu tau lah minah senget cinabeng tak bertamadun tu MMI kerjakan....

BANGSAT !!!

MMI

3 comments:

  1. Salam, blog tuan amat menarik dan mempunyai infomasi yang terkini, jesteru itu sama-samalah kita memberi sokongan sesama kita, harap pihak tuan dapat menambah pautan portal http://n9kini.net ke bloglist pihak tuan... Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  2. cinabeng betina tu hanya lepaskan marah pd org Melayu krn cinabeng melalui dap tak dapat perintah Malaysia melalui pru13 dulu.

    ReplyDelete
  3. Tq MMI ucapkan kpd N9kini.net krn sudi singgah..Utk makluman N9kini.net telah pun di pautkan di blog MMI dan berada dlm list PORTAL .. Rujuk ruangan di sebelah kanan blog.Tk.

    ReplyDelete

Labels