Followers

Saturday, 2 November 2013

BOOM Gambar Jentera PAS Bersama Siapa Tu ?!!


Mak ai , berpeluh bila MMI tengok gambar ni..Kalau diikutkan kepada apa yang di lihat jelas menunjukkan 1 pasangan dalam sebuah bilik yang rasanya hotel dan tertera di baju si lelaki tu PAS Sungai Limau.

Wowowo gambar ni dah mula tersebar sekarang dan MMI sendiri tak pasti sejauh mana keaslian gambar tersebut , apa mungkin superimposed ? 

Apa mungkin si lelaki itu bersama muhrimnya ? Apa mungkin si lelaki itu bersama dot dot dot ?

Yang pasti hanya tuan tubuh yang mampu menjawabnya..

Teringat kata-kata calon PAS di Sungai Limau tentang isu gambar superimposed yang menunjukkan kononnya beliau bersama seorang wartawan dalam pertemuan dengan Allahyarham Ustaz Azizan.


Memetik kenyataan calon PAS sewaktu di tanya tentang isu gambar "superimposed" katanya "Perkara itu (risalah kempen) telah pun dijelaskan oleh kepimpinan. Apa yang penting sebenarnya maklumat berkaitan diri saya, pengalaman, kerjaya dan sebagainya adalah benar"

Hebat bukan ? Jangan pula selepas ini kita semua mendengar pengakuan orang lain pula yang mengaku gambar pasangan dalam bilik hotel itu adalah dirinya cumanya yang penting adalah niat untuk berjuang bersama-sama jentera PAS dalam PRK Sungai Limau.Selebihnya adalah urusan peribadi.

Huh kalau macam tulah memang membangun sungguh !!!!!

MMI

2 comments:

  1. Siapapun boleh pakai baju PAS dan peluk pompuan. Macam tiada ahli UMNO yg tak peluk pompuan ker? Hehe...

    ReplyDelete
  2. tunkukkan muka orang tuu...kita cari nama dan alamat dia... haa... berani buat berani tanggung lah..

    ReplyDelete

Labels