Followers

Saturday, 18 January 2014

MISTERI 3 Makhluk Asing (ALIEN) Pernah Berada Di Malaysia !!! GAMBAR

Gambar Hiasan
Pasti ramai yang terkejut dengan tajuk di atas , maklumlah 3 makhluk asing aka alien pernah berada di Malaysia.MMI tak nafi di Malaysia ni ada juga cita-cita dan kejadian penampakan UFO namun ianya tidaklah segila di luar negara sana.

Di sana terdapatnya pihak-pihak tertentu yang begitu obses dengan UFO ini apatah lagi apabila menceritakan tentang kehadiran UFO di kalangan masyarakat.

Yang pasti apa yang bakal MMI dedahkan di bawah membuktikan betapa andaian mereka benar !

Malah makhluk asing ini di beritakan sudah pun bercampur dengan masyarakat kita di Malaysia.

Wah sesuatu yang mengkagumkan ! Kepada yang masih belum percaya bersedialah dengan pendedahan seterusnya dan kepada mereka yang mahu ambil tahu MMI ingin berpesan supaya bersiap sedialah dengan apa yang bakal anda saksikan nanti.

Sebelum itu perlu di ingat jangan ada sesiapa yang meniru aksi makhluk-makhluk ini kerana ianya amat jauh bertentangan dengan budaya kita di Malaysia khususnya orang-orang Islam.

Apa pun 3 makhluk ini di dapati sudah serta pernah berada di bumi Malaysia dan sudah pun hidup di kalangan masyarakat kita.

Berikut adalah gambar-gambar makhluk yang di maksudkan..


Gambar 1Gambar 2Gambar 3Untuk rekod ketiga-tiga makhluk dalam gambar di atas itu menyerupai wajah - wajah orang tertentu.Malah kesemua mereka yang sama wajah sudah pun menafikan bahawa makhluk dalam gambar itu adalah diri mereka.

Jadi secara logiknya sudah pasti 3 makhluk itu adalah makhluk asing aka alien yang tidak punya identiti.

Sehingga artikel ini di tulis , 3 makhluk tersebut masih menjadi misteri buat seluruh rakyat Malaysia !!

Fuh misterikan ??

MMI

3 comments:

  1. Wat dosa je..akhir zaman..astaghfirullah..bwk mengucap..padang mahsyar semakin hampir..

    ReplyDelete
  2. yang aku hairan, yg perempuan tak ditangkapnya sebagai saksi dan yg menangkap video ni tidak pula dicari dan didakwa pula. sebarkan sajalah fitnah. rugi apa. pasti awak ada jawapan BERNAS untuk malaikat jaga kubur nanti kalau ditanya nanti kan??? takde halnye tak???

    ReplyDelete

Labels