Followers

Monday, 2 June 2014

SETTLE Rayer Nak Tarik Balik ?!!


Kekalutan yang di bangkitkan oleh si celaka Rayer sehingga orang-orang Melayu bangun baru-baru ini di khabarkan akan selesai dalam sedikit masa lagi.Menurut sumber yang boleh di percayai si celaka Rayer tu sudah pun mengaku akan membuat permohonan maaf di atas keceluparannya menghina orang Melayu dan UMNO baru-baru ini.

Sebelum itu banyak pihak sudah pun melakukan semua tindakan yang di rasakan perlu bagi mendesak si celaka Rayer ni untuk memohon maaf.Jika tindakan menyerbu dan berhimpun di anggap sebagai keterlaluan oleh setengah pihak , laporan polis sudah pun di buat .. bukan satu dah banyak dah tapi setakat sekarang MMI tengok si Rayer tu masih bebas ke sana ke mari.

Tak nak ambil tindakan ker aaa ??

Apa pun ampa semua jangan risau sangat sebab maklumat terkini si Rayer dah bersedia nak mohon maaf.

Tak percaya ? Nah ampa baca kat bawah ni ....


Betul ker si lahanat ni cakap dalam sidang DUN ja ?? MMI rasa kat luaq pun dia dah hantam...Tengok kat bawah ni..So ampa semua rasa cukup ka si Rayer celaka ni buat permohonan maaf dalam sidang Dewan saja ?????

MMI

1 comment:

  1. Tidak cukup minta maaf. Tindakan undang undang perlu diambil supaya ia memberi pengajaran kepada yang lain.

    Adalah perlu setiap rakyat Malaysia faham dan tidak mempertikaikan Perlembagaan Malaysia terutama hak hak orang Melayu dan juga Agama Islam.

    Begitu juga dengan segala yang berkait dengan Islam seperti Hudud. Orang yang bukan Islam wajib menghormatinya tanpa mengcampurinya.

    ReplyDelete

Labels