Followers

Tuesday, 8 July 2014

Ramasamy Jangan Setakat Jadi PELAKON TAMIL JA !!


Kalau menengok daripada ketegasannya pasti Ramasamy ni adalah seorang pemimpin yang boleh diharapkan.Bukan sahaja tegas tapi berani pula mencabar Timbalan Perdana Menteri Malaysia , so macam MMI kata tadilah boleh harap pemimpin macam ni khususnya untuk bela rakyat.

Sejujurnya semua tu auta ja , untuk bagi sedap halwa telinga dengaq boleh sebab hakikat sebenarnya langsung tak boleh pakai.

Tak percaya ampa tengok ja apa dia buat dekat penduduk di Seberang Jaya berbangsa India yang baru-baru ini kena halau dengan Adun Seberang Jaya.Sepatah pun tak bercakap .. Baca Sini 

Terbaru sebab kebodohan diri sendiri , Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang ini bukan sahaja tak faham maksud pengertian tetapi telah bertindak secara membabi-buta dengan mencabar TPM supaya membawa tragedi 13 Mei kepada beliau.Ewah-ewah cerita si Rayer tu sebelum ni bukan main lagi celaka sana celaka sini alih-alih sebab kepala lembu ja habis sekampung bising siap panggil pasukan polis lagi.Apa barang nak main cabar-cabar orang ni ?

Ramasamy apa ang buat selama ni di Pulau Pinang ? Dah pikiaq abih ka nak cabar orang Melayu supaya bawa 13 Mei ni ?

Kalau ikutkan hati MMI , teringin sangat nak bawa pi dekat dia !! Bukan apa nak tengok apa dia nak buat ?? Nak angkut gang mana ? Puak cina yang ada kat Pulau Pinang atau puak militan Tamil Ellam ?

Kepada Ramasamy ang nak jadi pelakon TAMIL ka atau betul-betul nak buat cabaran ? Kalau betul-betul , teruskan cabaran itu di setiap kali pentas ceramah bermula hari ini !

Tak perlu risau 13 Mei dengan sendirinya akan datang cari ang !!!!

Masa tu kita pakat-pakat tengok apa Ramasamy nak buat ?

MMI

5 comments:

 1. Takutkah UMNO untuk menaja Mei 13, sedangkan kapal perang AS nak cari peluang berlabuh di Malaysia.

  ReplyDelete
 2. Ramasamy betul bab Muhiddin leh bercakap je , takut bikin, curi boleh cam Madir kerja tak boleh.

  ReplyDelete
 3. dei ramasamy, pangkat ada tinggi, sekolah ada tinggi, tapi tak tau baca ka apa itu TPM cakap.
  Itu TPM kasi tegur, itu macam main politik cakap cakap melayu islam tak baik, kasi buruk buruk islam melayu tak da baik, TPM takut kalau itu gadoh jadi semua susah,..itu TPM tegur..tapi lu sudah cabar MELAYU sama UMNO, macam mau cari gaduh...
  itu tinggi professor level patut boleh analyse apa TPM cakap, politik orang mesti pandai kasi aman bukan mahu cabar...anyway ada tau ke sapa amak apak, mana mari dulu dulu british time, atau itu portugis time atau belanda time....jangan lupa dulu parameswara mari Melaka pun melayu sudah ada sini Malaya...ini sejarah..

  ReplyDelete
 4. anon 15.32
  kalau komen ko orang lain tak boleh kerja, apa kerja ko boleh, ko boleh hidup di Malaya ni pun sebab orang dulu buat kerja untuk ko, cakap biar ada kebenaran..apa sumbangan ko..mencacai??.

  ReplyDelete
 5. 4 suspect yg tembak mati pegawai kastam di putrajaya tu bangsa apa pulak?

  ReplyDelete

Labels