Followers

Tuesday, 26 August 2014

Khalid Kena LUDAH Petanda Rakyat Mahu Dia Letak Jawatan


Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad hari ini disembur dengan air, diludah dan ditampar beberapa kali oleh seorang lelaki ketika sedang melalui tangga utama Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur, Jalan Duta di sini. 

Ahli Jawatankuasa Pas Pusat itu turut dilemparkan kata-kata kesat oleh beberapa lagi individu yang datang bersama-sama lelaki tidak dikenali itu yang dikatakan telah menunggu Khalid di lobi beberapa minit sebelum kejadian. 

Kumpulan tersebut terus mengekori Khalid hingga ke tempat letak kenderaan dan terus meludah beliau walaupun Khalid telah memasuki keretanya. 

Kejadian berlaku kira-kira pukul 1 petang, dua jam selepas khalid didakwa di Mahkamah Sesyen di sini atas tuduhan mengeluarkan pernyataan menghasut berkaitan dengan kuasa eksekutif Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) dan selepas jaminan RM4,000 dibayar oleh rakannya. - utusan online

Apa yang berlaku hari ini adalah petanda bahawa rakyat dah muak dan benci dengan sikap Khalid Samad yang sememangnya bongkak ni.Kalau sebelum ni dia pernah kata Menteri harus bertanggungjawab dan letak jawatan kerana insiden MH370 , takkan bila dah rakyat ludah ni nak kata dia sengaja kot ???


Rakyat tak mau weiiii , bila ang nak letak jawatan ???

MMI

2 comments:

  1. KHALID SAMAD NI MANA ADA MARUAH...NAK LETAK JAWATAN...JAUH PANGGANG DARI API...
    SEPATUTNYA DISAMBAH DENGAN ASID BUKAN AIR.

    ReplyDelete
  2. mana body guard dia,nanti lepas dia tak jadi mp lagi senang nak ludah muka dia.

    ReplyDelete

Labels