Followers

Tuesday, 25 July 2017

Cerita Menarik Budak Baru Nak Up Armada Bertembung Pemuda UMNO Di PWTC , Syed Saddiq Mana ?


Kecoh hari ni di PWTC siang tadi apabila Pemuda UMNO Malaysia diketuai oleh Datuk Razlan Rafii , Ketua Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan dan Exco Pemuda UMNO Malaysia , Datuk Armand Azha Abu Hanifah bersama Ketua Pemuda Batu , Ketua Pemuda Putrajaya dan lebih dari 300 orang pemuda UMNO hadir untuk bertemu Armada PPBM yang sebelum ini begitu hebat melontarkan cabaran kononnya kehadiran mereka akan disusuli dengan tindakan MENAMPAR Datuk Armand.

Tindakan yang disifatkan sebagai pencetus rasa marah dan kurang senang pemuda UMNO itu jelas sebenarnya dijadikan sebagai propaganda oleh budak-budak baru nak up ni untuk menunjukkan kononnya mereka begitu hebat walaupun hakikatnya hancing. 

Sebelum tu MMI dimaklumkan kehadiran budak-budak Armada tersebut bertujuan untuk menyerahkan surat jemputan kepada YAB Presiden UMNO untuk menghadiri program "Nothing 2 Hide" bersama dengan Tun Mahathir.

Walaupun alasan itu memperlihatkan ianya sekadar satu jemputan tetapi tindakan yang dilakukan oleh suku-sakat Armada itu sendiri dengan provokasi sedemikian cukup memalukan dan tidak ada sebarang alasan yang boleh dikemukakan kerana merekalah (suku-sakat Armada) yang mencetuskan rasa tidak puas hati pihak Pemuda UMNO.

Dalam masa yang sama tindakan Armada ini bolehlah MMI sifatkan sebagai cubaan untuk menimbulkan isu semata-mata malah mungkin untuk mencari publisiti murahan kerana mereka sendiri sebenarnya tahu dan sedar kaedah yang jauh lebih baik daripada menimbulkan provokasi.

Jika benar budak-budak baru nak up Armada ni bersikap profesional kenapa perlu adanya plakad-plakad berupa sindirian seperti mana gambar dibawah.


Lebih memalukan lagi kelibat Syed Saddiq langsung tidak kelihatan dan ianya menimbulkan tanda tanya kenapa Ketua Armada sendiri tidak BERANI untuk turun mengepalai budak-budaknya ?

MMI sebut memalukan kerana Syed Saddiq sering mengaku kononnya beliau adalah seorang pemimpin muda yang cukup hebat dalam segala segi tetapi sanggup membiarkan budak-budak hingusannya turun padang sendirian.

Sebaliknya Syed Saddiq hanya berani secara jauh dan hanya membuat kenyataan di media sosial rasa bangganya dengan budak-budak baru nak up yang caca marba bila bertembung dengan Pemuda UMNO.

Natijahnya mereka hilang punca dan jelas kelihatan dalam video di bawah bagaimana wakil Armada Ashraf Mustaqim  itu sendiri gugup dan cemas sehinggakan hilang suara.

MMI bukan pakar sangat tapi dalam keadaan sedemikian tubuh badan manusia akan bertindak balas apabila adanya rasa GUGUP , GEMURUH dan TAKUT sehingga menyebabkan tekak kering dan hilang suara.

Itu tindak balas badan manusia bro .. Dan ianya jelas dapat dilihat dalam video di bawah ;

HANCING Beb !!!No comments:

Post a comment

Labels