Followers

Saturday, 10 May 2014

PUNGGAH Gambar Menteri Di Cium Kini Tersebar !!!

 

Tak perlu berselindung lagi kita terus kepada siapa tuan punya diri yang di katakan di cium tu ! Cerita mula tersebar sejak pagi tadi dan MMI dah pun melihat gambar tersebut , sesuatu yang pasti sememangnya ia melibatkan seorang menteri kanan yang kini sedang bergelut dengan isu melibatkan kepentingan negara.

Rasanya ampa semua dah boleh agak siapa , jadi benda-benda macam ni kita harus perjelaskan sejelas-jelasnya agar ianya tidak lagi menjadi masalah kepada kerajaan.

Maklumlah macam-macam cerita yang keluar sampaikan ada yang termakan dengan permainan pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab.Sebelum puak-puak belah pembangkang keluarkan lebih baik MMI keluarkan dulu.

So tak payah cakap banyak jom terjah ja gambar yang di maksudkan !!Inilah gambarnya !! Jadi kepada pihak yang pro pembangkang tu kalau nak sangat buat fitnah bagai silalah sebarkan gambar ni .. 

Tahniah Dato Seri Hishamuddin , tak pasti gambar ni baru atau lama tetapi yang pasti ia jelas memperlihatkan sikap pemimpin kita yang sentiasa di senangi oleh banyak pihak.

Lagi pun MMI puas hati dengan kerja yang telah beliau tunjukkan sepanjang menangani insiden MH370 , kalau ada sikit-sikit masalah tu rasanya kita boleh maafkan.Keep up a good work !!

MMI

3 comments:

  1. Tengok senyuman Hishamuddin, kita dapat rasakan keikhlasannya.

    ReplyDelete
  2. Suspense.Jgn buat macam ni MiM.Alhamdulillah.Gambar cantik dan riang.Jarang kita tengok Menteri disukai dan dicium begini.Kanak2 lebih ikhlas menunjukkan sayang dan terima kasih.Maka org yg ikhlas spt D.Hishammudin dpt merasai keikhlasan kanak2 tu.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Dato Seri. Bekerja demi agama, bangsa dan negara

    ReplyDelete

Labels