Followers

Tuesday, 15 August 2017

Nothing To Hide 2.0 Go All The Way !

KHAS untuk puak-puak munger
Secara tiba-tiba kita dikejutkan dengan kekecohan yang berlaku dalam Nothing To Hide 2.0 anjuran puak-puak munger ! Perlu MMI tekankan disini bahawa kejutan itu bukanlah kerana aksi ala-ala sambutan tahun baru yang siap dengan segala macam mercun bagai dan berlegar-legarnya segala kerusi banquet tapi kerana sikap puak-puak munger yang cukup kebudak-budakkan.

Semua orang sedia maklum punca berlakunya aksi itu adalah disebabkan sikap Tun M sendiri yang banyak merapu dan spin daripada menjawab segala persoalan yang dibangkitkan.Malahan persoalan-persoalan tersebut diajukan oleh puak-puak munger sendiri , jadi bila dah melampau punya spin orang bosan beb , kata Nothing to Hide tapi yang berlaku Everything Hide !

Bacul beb ... Bacul ! Tun M sekali lagi dipergunakan dan sanggup dirinya dipergunakan oleh puak-puak politik tiga suku demi untuk memenuhi nafsu serakah politiknya.


Tengok ja gambar kat atas tu , dah macam pesta api dah ! Bila orang kata ampa budak baru nak up MARAH tapi hakikatnya memang macam tulah.

Paling WIN sekali , apabila berlakunya kacau bilau tu UMNO juga yang dituduhnya !

Hahaha memang mangkaq sebab siapa jua yang tengok balik rakaman yang ada termasuklah video-video yang puak-puak munger sebarkan untuk "cover line" dan juga sidang media yang dibuat oleh Syed Saddiq memang puak-puak ni BANGANG tahap GABAN.

MMI tak nak susahkan diri sediakan semua video-video tu ampa boleh rujuk di blog Dr MiM tengok betul-betul kemudian "study" sikit pasti ampa akan nampak siapa yang sebenarnya terlibat.

Seperkara yang MMI nak jelaskan adalah Syed Saddiq dalam sidang medianya bukan sahaja mendedahkan kelemahan dirinya tetapi juga mengiakan betapa BODOHNYA Ketua Armada ni sebab sanggup menjadikan orang sendiri sebagai KAMBING HITAM .

Syed Saddiq ni siap kata mereka yang memakai baju Armada itu bukan Armada !

Weh bangang kalau bukan Armada kenapa bagi puak-puak tu masuk dalam dewan ???????

Kalau kita perhatikan rakaman semua video yang ada jelas sekali betapa kelibat puak-puak berbaju hitam yang tertera tulisan SECURITY cukup ramai dan SECURITY ni jugalah yang mengiringi Lim Kit Siang sewaktu dia meninggalkan tempat program.

Jadi kalau dah berlambak SECURITY tu kenapa masih ada orang lain seperti mana tuduhan puak-puak munger ni boleh masuk ke dalam dewan ?

Dan kalau benar itu berlaku , puak SECURITY ni buat apa ? SYOK SENDIRI sebab boleh pakai baju tu ?????

Agak-agaklah bro ... Kalau setakat nak seronok dengan baju gah kononnya kita tu macam BODYGUARD buatlah kerja susunlah tugas bagi kena cara bukan jadi CEMPERA tak kena tempat !

Lebih malang lagi video 2 budak yang disebarkan kononnya dipelawa hadir ke program tu tanpa mereka sedar untuk apa , Wehhh dalam video tu tak sebut pun budak-budak tu orang UMNO yang suruh ... yang mereka sebut adalah mereka di pelawa oleh rakan mereka melalui seorang lagi kenalan untuk hadir ke program tersebut dan dapat T-Shirt !

Woiii Armada , bebudak tu kena umpan dengan puak-puak ampa sendiri sebab nak bagi ramai program !

Oklah cukuplah MMI mengata dekat ampa lebih-lebih lagi satgi ada yang menangis pula CUMA satu ja MMI nak pesan lain kali kalau nak buat program macam tu pastikan yang nak menjawab soalan tu dia faham maksud NOTHING TO HIDE sebab apa yang berlaku pada hari tu langsung tak menepati maksud program tu sendiri.

Semua SPIN beb .... Yang ampa tau kira nak politik ja , oleh kerana ampa nak politik sangat MMI bagi POSTER untuk ampa dan gunalah dalam penganjuran Nothing To Hide 3.0 nanti (TENGOK POSTER ATAS SEKALI) MMI yakin ianya amat sesuai dengan ampa !!

LEPAS ni dalam Nothing To Hide 3.0 pakai slogan ni "This Time They Could Go All The Way" dan Tun M pun boleh go all the way SPIN SPIN SPIN ! HAPRAK !!!!

MMI

No comments:

Post a Comment

Labels