Followers

Thursday, 24 July 2014

Ayat Gadis CUN Buat Ramai Tak Senang Duduk , Di Dalam Hati Kita Berdua !! Hati Siapa ?? @syasyamahmud @Khairykj


Secara peribadi memang budak ni cun haha jangan salah faham aa , dan lebig menarik apabila aksinya dalam akaun twitter turut melibatkan seorang Menteri yang cukup mesra dengan anak-anak muda.Siapa lagi KJ lah !!

Ada skandal apa-apa ke bro ?? Huh macam-macam hal kan , tapi ampa semua jangan buat tuduhan dulu sebab ceritanya lain dari yang lain.

Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin telah membuat satu kejutan dengan memberi satu kemeja T "Malaysian Heroes" kepada seorang pengguna Twitter setelah pengguna itu menjawab satu kuiz yang diajukan oleh Khairy melalui Twitter sempena Sukan Komanwel 2014 di Glasgow, Scotland dengan jawapan yang unik.


Khairy bertanyakan soalan "Di manakah Venue Sukan Komanwel pada tahun 2010". Rata-rata pengguna Twitter menjawab Delhi, India sebagai jawapan kepada soalan tersebut.

Tetapi satu jawapan yang mengejutkan dari seorang wanita yang menggunakan nama Twitter "ratu selfie" telah menarik minat Khairy untuk menghadiahkan baju kepada wanita berkenaan. Jawapan wanita berkenaan berbunyi "Di dalam hati kita berdua".

Ekoran dari jawapan tersebut, wanita bertuah berkenaan dihadiahkan satu baju "Malaysian Heroes".


Terbaiklah !! Ampa bayangkan kalau MMI yang respon macam tu dekat KJ hahahahaha ... Agak-agak KJ bagi baju tak kat MMI ? Hihihi .. Apa pun terbaik sporting KJ keep it up !!


MMI

No comments:

Post a Comment

Labels