Followers

Friday, 7 June 2013

Macai Pembangkang Sudah Mula POLITIKKAN Isu Jambatan Runtuh !!!


Rasanya baru saja MMI sebut minta supaya satu siasatan segera di lakukan terhadap insiden melibatkan jambatan kedua Pulau Pinang yang runtuh petang semalam.Bukannya apa takut nanti ada pula penyiasat-penyiasat persendirian yang akan buat kecoh  , nah belum pun 24 jam ianya berlaku sudah ada macai-macai tegar pembangkang yang terus menghentak UMNO.Lihat gambar di atas.

Seronok sungguh Fuziah Salleh ni peluang depan mata ye tak ?? Lagi hebat dia ni sampaikan lebih hebat dari mereka yang professional dalam menentukan punca kejadian.

State executive councillor Lim Hock Seng said the cause of the collapse had yet to be determined.  "We cannot confirm the cause of the accident," he said, adding that a full investigation would be carried out.

Tapi MMI setuju dengan Tun Faisal bila mana dalam isu Lynas pun Fuziah ni langsung tak boleh nak bezakan antara loji nuklear dengan kilang Lynas.

Pakar sungguh dia noo pakar fitnah !!


MMI.

1 comment:

  1. Alahai..semua benda nk kait politik.. Hello..projek mcm ni..spec pun tinggi...bukan melibatkan 1 2 org shj utk mengatakan material under spec...dan..kalau tgk pada pic pun boleh tahu..span yg sedang dibina runtuh bersama dgn perancah..sbb itu perlu siasatan rapi.

    ReplyDelete

Labels