Followers

Sunday, 20 January 2013

PAS Sekali Lagi Cuba Di KALDAIkan Oleh Sahabat Sesyurganya ?!!


BERITA dari rakan-rakan media mengatakan semalam Karpal Singh telah mendesak Hadi Awang supaya campur tangan dalam keputusan Majlis Syura yang dibuat baru-baru ini berkenaan dengan penggunaan kalimah Allah oleh penganut Kristian di Malaysia.

Karpal mahu Hadi dan barisan Majlis Syura supaya bermesyuarat semula dan HARUS mencapai keputusan yang selari dengan pendirian Guan Eng dan DAP untuk membenarkan kalimah Allah boleh digunapakai oleh penganut Kristian di Malaysia tanpa sebarang halangan dan tindakan.

Desakan tersebut adalah wajar demi memastikan undi dari penganut agama Kristian memihak kepada pakatan dan seterusnya dapat menawan Putrajaya daripada Barisan Nasional. Perkara ini disahkan sendiri oleh Pengerusi DAP tersebut.

Kat sini MMI nak tanya satu benda je kat Hadi Awang. Setuju atau tidak?

Mari kita nantikan keputusan Hadi dan Majlis Syura. Adakah mereka akan mengikut arahan Karpal?

Jika selepas ini Majlis Syura bertukar pandangan, maka kita boleh katakan yang PAS ini sememangnya anjing DAP demi ke Putrajaya. Setuju?

Apa yang berlaku itu jelas menunjukkan PAS sekali lagi cuba di kaldaikan oleh sahabat sesyurganya . Kita tunggu tengoklah...

sumber jawa bernam

MMI.

1 comment:

  1. Majlis syura pas berpendirian adalh lebih baik pas pecat dap dan pkr dari pakatan. Lebih lama pas berada dlam kandang yg sama dengan dap dan pkr, lebih banyak kehancuran pas khususnya dan agama Islam amnya di negara ini.

    ReplyDelete

Labels