Followers

Saturday, 18 May 2013

TERKINI Guan Eng HALAU Macai PAS & PKR Keluar Dari Pulau Pinang ??!!!


Hah macam mana puak-puak macai PAS dan PKR di Pulau Pinang ? Ampa dah bersiap ka nak keluar dari Pulau Pinang ?? Guan Eng dah bersuara tu !!

Baru ja kena provoke sikit dah nak meroyan!!! Memang sah Ketua Menteri Cina DAP ni tak boleh ditegur. Cuit skit pun dah marah... Kalau nak diikutkan amarah BN boleh buat macam-macam pada LGE nie. Tapi kita nak tengok juga apa yang musibat ni nak buat lepas ni. 

LGE dalam satu twitnya, bertanya sekiranya penyokong Pakatan Rakyat (PR) terpaksa berhijrah kerana tidak berpuas hati dengan kemenangan Barisan Nasional (BN) , adakah penyokong BN akan meninggalkan negeri-negeri yang berjaya ditawan oleh BN.


Alo brader orang Melayu bukan perangai macam ampa..Kita akur kepada keputusan kalau nak ikutkan rasa tak puas hati tu lebih dari halau kita buat.

Lagi satu nak bagitau Guan Eng , hang sedaq dak hang tu orang mana ? Kalau bukan orang Pulau Pinang rasanya lebih baik hormat sikit orang di Pulau Pinang.Jangan sampai kerana mulut badan binasa.

MMI cuma nak minta kalau boleh Guan Eng mai Tasek Gelugor , Kepala Batas dan Balik Pulau lepas tu buat satu program ceramah besar-besaran dan masa tu sebut minta semua orang BN supaya keluar dari Pulau Pinang...Tak apa puak-puak macai PAS atau PKR tolong atur sat..Ada brani ker ??

Ampa rasa apa berlaku ??? Baca juga di blog matkilaupenang 

MMI.

No comments:

Post a Comment

Labels